17. jul. 2024
Af Pelle Rigtrup

Adam Price smagte dræbersnegle i Aftenshowet - det her var det værste

Adam Price.
Adam Price.
Foto: Jesper Sunesen
De slimede dræbersnegle var på menuen i "Aftenshowet", hvor Adam Price skulle smage på dem. Og han var ikke i tvivl om, hvad det værste var ved oplevelsen.

Adam Price var her til aften gæstevært i "Aftenshowet" - og her stod der bogstaveligt talt dræbersnegle på menuen.

For i løbet af programmet fik Adam Price mulighed for at smage den meget omtalte dræbersnegl, der var blevet tilberedt af kokken Jacob Jørgsholm.

Den succesrige manuskriptforfatter og tv-kok har spist lidt af hvert i de populære programmer "Spise med Price", men før i dag havde han aldrig smagt dræbersnegl.

Og det var ikke ligefrem noget, han så frem til med begejstring, men han konkluderede samtidig også, at det skulle prøves.

I slutningen af programmet var sneglene klar. Forinden var de blevet kogt, og kokken Jacob Jørgsholm serverede dem med diverse krydderier.

Og så var det tid til at smage.

Men for Adam Price var det ikke smagen eller konsistensen, der var det værste.

- Det er tanken, det er tanken, der tæller. Man kan godt mærke, at hele ansigtet er fortrukket lidt i en eller anden form for frygt, udbrød han, hvorefter han gav sin medvært Mette Bluhme Rieck, der også smagte, ret i, at det ikke smagte grimt, men af de krydderier, sneglen blev serveret med.

Læs mere om: