18. jul. 2024
Af Christinna Braun

Sker næsten aldrig: Bhutans kongefamilie fik taget private billeder i ørkenen

Kongeparret i Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck og Jetsun Pema.
Kongeparret i Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck og Jetsun Pema.
Foto: Henry Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix
Kongeparret havde alle deres tre børn med til den private fotografering.

Kongeparret i Bhutan, Jigme Khesar Namgyel Wangchuck og Jetsun Pema, har sammen med deres tre børn været på et 8 dage langt statsbesøg i Mongoliet.

Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, 44, og Jetsun Pema, 34, har sammen børnene Jigme Namgyel Wangchuck, 8, Jigme Ugyen Wangchuck, 4, og datteren Sonam Yangden Wangchuck, på knap et år.

Kongen og dronningen, som i landet kendes under navnene Dragekongen og Dragedronningen, har på deres Instagramprofiler delt en række billeder fra en privat sviptur under statsbesøget i Mongoliet.

Kongeparret havde deres tre børn med i Gobi-ørkenen, hvor Mongoliets præsidents officielle fotograf tog en række fantastiske billeder af den kongelige familie.

Kongeparret deler ellers nærmest kun officielle billeder eller billeder fra kongelige opgaver på deres Instagramprofil.

”Jeg var beæret over at få muligheden for at fotografere Deres Majestæter Kongen og Dronningen af Bhutan og deres familie i så smukt et landskab i Mongoliet og i private omgivelser.

Jeg var overrasket over, hvor jordnære og venlige de var, hvilket jeg ikke havde forventet af en af konge og en dronning. De var meget venlige og virkelig nemme at fotografere. Når jeg ser dem, tænker jeg, at Bhutan må være et lykkeligt sted”, lyder det fra fotografen i opslaget på Instagram.

Billederne kan ses i opslaget herunder.

Læs mere om: