31. jul. 2024
Af Af Ulrik Ulriksen

Kærlighed og champagne: Sådan fejrer Cathrine Laudrup-Dufour triumfen

Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour.
Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour.
Foto: Jesper Sunesen
Dressurrytteren Cathrine Laudrup-Dufour har lagt godt fra land ved OL i Paris. Det skal fejres med kærlighed og champagne.

Det blev en flot indledning på OL i Paris for dressurrytteren Cathrine Laudrup-Dufour, der var et hit i kvalifikationsrunden.

Foran dronning Mary og tusindvis af andre fans holdt Cathrine hovedet koldt og scorede godt hos dommerne. Faktisk så godt, at det var den bedste OL-score i dressur indtil videre.

Cathrine og hesten Freestyle sikrede sig hele 80,792 procent, og vandt dermed deres gruppe, præcis som Nanna Skodborg Merrald og Daniel Bachmann Andersen gjorde i deres kvalikfikation i går, tirsdag.

Ingen af de øvrige ekvipager, der hidtil har været i OL-aktion, har scoret over 80.

Vi talte med Cathrine Laudrup-Dufour efter succesen på banen, der sikrede hende plads i finalen.

Og vi spurgte blandt andet om, hvordan Cathrine Laudrup-Dufour og hendes kone, Rasmine Laudrup-Dufour, samt de andre danske dressurryttere skal fejre den gode start på OL.

– Nu skal vi nok åbne en lille flaske champagne, sagde Cathrine og kiggede på sin Rasmine, der er en stor støtte for den danske stjernerytter.

De næste dage gælder det om at slappe af, før det for alvor går løs igen på lørdag med nete OL-dressur på ridestadion i Versailles.

Læs mere om: