3. aug. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Glad Josefine Høgh på job i Paris: Lige nu har jeg besøg af Lasse og Molly

Josefine Høgh.
Josefine Høgh.
Foto: Jesper Sunesen
For tv-værten Josefine Høgh er det dejligt at være på job for DR under OL i Paris. Hun har netop fået besøg af sin mand og deres datter.

DR’s Josefine Høgh har travlt med arbejde under OL, og hun nyder at give den gas med gode reportager til tv.

- Det er fedt. Rigtig fedt. Jeg har glædet mig til det her på bagkant af EM i fodbold. Men et OL er bare noget særligt. Det har været fantastisk i Paris indtil videre, siger Josefine Høgh, der på grund af en travl sommer har lagt en skarp plan for familien sammen med sin mand Lasse Sjørslev, som hun har datteren Molly med.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-08-03/_JSU0095.jpg
Josefine Høgh til OL.
Foto: Jesper Sunesen

Josefine Høgh har fået besøg

- Det er ok. Vi har lagt en plan for hele sommeren, og for hvordan det skal fungere. Og lige nu har jeg besøg af Lasse og Molly, så det nyder jeg, inden de rejser hjem igen om et par dage. Der er tid til det hele, selvom der er mest tid til arbejde. Det vidste vi godt, men bare det med at vågne op i samme seng gør en forskel, lyder det fra Josefine, der løfter sløret for Lasse og Mollys planer i Paris.

- De skal hygge sig. De har ikke billetter til noget, men skal måske se lidt cykelløb, linjeløb, i dag inde midt i Paris. Og så ser de rigtig mange legepladser, siger Høgh med et stort smil.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-08-03/_HJP2542.jpg
Josefine Høgh og Lasse Sjørslev i 2023.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: