5. aug. 2024
Af Luise Marie Bekker, Ulrik Ulriksen

Viktor Axelsens far roser svigerdatter: Han kan ikke lykkes uden opbakning

Viktor Axelsen.
Viktor Axelsen.
Foto: Jesper Sunesen
Viktor Axelsens far mener ikke, at sønnen kunne klare sig så godt, hvis ikke han havde Natalia.

Det var en stolt far, BILLED-BLADET mødte efter Viktor Axelsens OL-sejr.

– Det er selvfølgelig følelsesladet, men det er også at vide, at han har haft en lidt dårlig optakt, men at han så alligevel lykkes med det! siger han.

Opbakning betyder meget

Henrik Axelsen er imponeret over sønnens viljestyrke, men han giver også sin svigerdatter, Natalia, en del af æren for sejren.

– Havde han haft en almindelig kæreste – en der ikke kender gamet – så havde han haft rigtig meget at slås med, for man kommer ikke sovende til det – man sætter alt til for at lykkes. Og man lykkes ikke med det, hvis ikke man har opbakning, siger han og tilføjer:

– Det betyder meget, at han har opbakning fra sin svigerfamilie og os andre – alle de gode mennesker, han har omkring sig. Han nævner det og taler om det, men når han om 10 år kigger tilbage på det, så tror jeg, at de mennesker, der sidder her – også hans venner – betyder mere for ham, end han sådan lige selv ved af. Og det er fedt. Her sidder ikke hobetal, men nogle ganske få, der betyder meget for ham.

En speciel mentalitet

Han ved ikke, hvor Viktor har sit vindergen fra.

– Det er ikke mig, han har det fra. Hvis han skulle spille Ludo med sin søster, gjorde han alt for at banke hende i Ludo. Det er en helt speciel mentalitet, han har.

Læs mere om: