7. aug. 2024
Af Sofie Nymand

Efter anholdelse: Politiet bekræfter relation mellem Marius Borg Høiby og offeret

Kronprinsesse Mette-Marit og Marius Borg Høiby
Kronprinsesse Mette-Marit og Marius Borg Høiby
Foto: Martin Høien
Der er en relation mellem offeret og Marius Borg Høiby, som er blevet anholdt og sigtet i en voldssag. Det bekræfter politiet.

Natten til søndag blev kronprinsesse Mette-Marits søn, Marius Borg Høiby, anholdt og sigtet i en voldssag, hvilket blev bekræftet af hans advokat Øyvind Bratlien.

Nu udtaler politiet sig om sagen.

Det sker onsdag eftermiddag i en opdatering på sigtelsen mod den norske kronprinsesses 27-årige søn. Det skriver Dagbladet.

Politiet bekræfter, at hændelsen skulle være sket i en lejlighed, og at der er en relation mellem den anklagede og offeret.

– Politiet tog søndag morgen til en adresse i Frogner, efter en anmeldelse om en voldsom hændelse, der skulle være sket i en lejlighed i løbet af natten. En mand i 20'erne blev anholdt i forbindelse med hændelsen og løsladt fra varetægt dagen efter, skriver Oslos politi og tilføjer:

– Sigtelsen omfatter i øjeblikket vold og skader. Der er en relation mellem den anklagede og offeret. Offeret blev taget hånd om af sundhedspersonale, men politiet har på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om, at ofret er kommet alvorligt til skade.

Af meddelelsen fremgår det, at sigtelsen er blevet udvidet, og at Marius Høiby Borg nu også et sigtet for ’skader’.

Offeret skulle ifølge Dagbladets oplysninger være en kvinde i 20'erne, som på nuværende tidspunkt ikke ønsker at udtale sig.

Marius Borg Høiby er kronprinsesse Mette-Marits søn fra et tidligere forhold. Han var fire år gammel, da hans mor blev gift med Norges kronprins Haakon.

Kongehuset har ingen kommentarer til sagen, men henviser til Marius Borg Høibys advokat.

Læs mere om: