8. aug. 2024
Af Ulrik Ulriksen

De sidste forberedelser er i gang til en dag med store følelser: Mikkel Hansen hyldes af holdkammeraterne efter karrierens sidste kamp på søndag

Mikkel Hansen
Mikkel Hansen
Foto: Kaspar Wenstrup
Der er noget stort i vente på OL’s sidste dag på søndag. Håndboldfænomenet Mikkel Hansen spiller karrierens sidste kamp, og det bliver markeret i den olympiske håndboldhal i Lille i Frankrig.

Mikkel Hansen og de danske håndboldherrer er i OL-semifinalen mod Slovenien, og kampen spilles sent fredag aften i hallen i Lille i Frankrig.

Hvis semifinalen bliver vundet, spiller Mikkel og holdkammeraterne guldfinale søndag eftermiddag.

I tilfælde af nederlag i semifinalen venter en bronzekamp søndag morgen.

Dermed er det sikkert, at medmindre Hansen bliver skadet, så spiller han sin karrieres sidste kamp på søndag.

Mikkel Hansen hyldes efter kampen

Efter kampen bliver Mikkel, som anses for at være en af historiens bedste håndboldspillere, med sikkerhed hyldet af alle tilskuere i hallen, og også hans holdkammerater og modstanderne vil klappe Mikkel af banen for at vise ham respekt.

Mikkel Hansen og holdkammeraterne
Mikkel Hansen og holdkammeraterne
Foto: Kaspar Wenstrup

Der er naturligvis gang i forberedelserne af en detalje eller to til den særlige Hansen-hyldest på søndag, og BILLED-BLADET følger det hele tæt fra sidelinjen fra OL-hallen i Lille, hvor Mikkel & Co. forhåbentlig også kan fejre en OL-guldmedalje.

I går blev en fransk håndboldlegende hyldet efter sin karrieres sidste kamp, kvartfinalenederlaget til Tyskland, og det fik vores landstræner Nikolaj Jacobsen til at vise Nikola Karabatic sin respekt.

Det kan du læse om her:

Læs mere om: