11. aug. 2024
Af Simone Løvstad Kristensen

Rørende afsked: Bent Nyegaard blev overrasket med flotte ord og helt særlig gave på direkte tv

Bent Nyegaard
Bent Nyegaard
Foto: Kaspar Wenstrup
Håndboldekspert Bent Nyegaard har kommenteret sin sidste landskamp, og derfor gav tv-kollegerne ham en gave og hyldede ham på direkte tv.

OL-finalen var ikke kun Mikkel Hansen og Niklas Landins sidste kamp.

Det var også sidste gang, at den mangeårige håndboldekspert Bent Nyegaard kommenterede en landskamp på TV 2.

Derfor havde tv-værten Morten Ankerdal sørget for en helt særlig gave.

– I din ånd drikker vi selvfølgelig champagne, sagde Ankerdal, efter han havde hevet en flaske bobler frem i håndboldstudiet på live-tv.

Og det var ikke hvilken som helst flaske, for Morten Ankerdal havde nemlig været på jagt efter en helt særlig én. Det skulle være årgang 2006, fordi det var året, hvor Bent Nyegaard begyndte at kommentere håndbold.

Mens Morten Ankerdal skænkede champagne op, kom hans medkommentator Peter Bruun Jørgensen og håndboldeksperten Claus Møller Jakobsen med bevægende ord.

Og her fremhævede de blandt andet, at selvom Bent Nyegaard kan være skarp i tonen, så er han et utroligt varmt og fantastisk menneske.

Og ordene og de kærlige kram fik tårerne frem hos den erfarne håndboldekspert.

– Nu begynder jeg også at græde. Det er ikke helt godt, sagde han og fortsatte:

– I ved det godt. Jeg elsker jer alle sammen, og det har været fantastisk. Jeg er selvfølgelig helt ekstraordinært lykkelig over, at det slutter på sådan en flot måde med det flotteste håndbold, lød det fra Bent Nyegaard på direkte tv.

Bent Nyegaard har kommenteret håndboldlandskampe på TV 2 i 18 år, men fremover skal han udelukkende kommentere ligekampe.

Læs mere om: