14. aug. 2024
Af Malan Joensen

Kronprinsesse Mette-Marits søn Marius Borg Høiby indrømmer misbrug: Det skal der ske nu

Prinsesse Mette-Marit og Marius Borg Høiby
Prinsesse Mette-Marit og Marius Borg Høiby
Foto: Martin Høien
Marius Borg Høiby er kommet med en officiel udtalelse i forbindelse med sigtelsen for vold mod en kvinde, han havde et såkaldt "kærestelignende" forhold til.

Kronprinsesse Mette-Marits søn Marius Borg Høiby, der den 4. august blev anholdt og sigtet af norsk politi for vold og hærværk i en lejlighed i Oslo, har nu udsendt en officiel udtalelse.

Det skriver NRK.

I den opsigtsvækkende udtalelse fra kronprinsessens 27-årige søn fortæller han blandt andet, at han var påvirket af alkohol og kokain den pågældende aften, og at han gennem længere tid har kæmpet med et misbrug:

"Jeg har over lengre tid slitt med rusbruk, noe jeg har vært i behandling for tidligere," skriver Marius Borg Høiby blandt andet.

Han slår også fast, hvad næste skridt i sagen bliver:

"Denne behandlingen skal jeg nå gjenoppta og ta på største alvor".

Marius Borg Høiby fortæller også, at han gennem årene har været ramt af flere psykiske lidelser, og understreger desuden, at det ikke undskylder voldsepisoden:

"Rusbruken og mine diagnoser unnskylder ikke det som skjedde i leiligheten på Frogner natt til søndag forrige helg. Jeg ønsker å stå til ansvar for det jeg har gjort, og vil forklare meg sannferdig til politiet".

Læs hele Marius Borg Høibys udtalelse her:

Læs mere om: