16. aug. 2024
Af Maria Hoang

Ny melding: Politiet kan udvide sigtelsen mod Marius Borg Høiby

Kronprinsesse Mette-Marit og Marius Borg Høiby. 
Kronprinsesse Mette-Marit og Marius Borg Høiby.
Foto: Svein Brimi
Fredag kommer norsk politi med en ny udmelding omkring sigtelsen mod Marius Borg Høiby.

Stormvejret raser omkring Marius Borg Høiby, og vindstyrken ser kun ud til at tage til.

Fredag har norsk politi netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de oplyser, at de muligvis kan udvide sigtelsen mod Marius Borg Høiby.

– Sigtelsen mod Høiby vurderes løbende og kan blive udvidet i forbindelse med afhøringer, udtaler politiinspektør Henriette Taxt Røstadil i pressemeddelelsen, der er udsendt fredag.

Den 27-årige kronprinsesse-søn er i forvejen sigtet for kropskrænkelse, som er den mildeste form for vold i Norge, og hærværk, men efter to af Marius' tidligere kærester er stået frem med alvorlige anklager, overvejer politiet altså at udvide sigtelsen mod Marius Borg Høiby.

Først var det ekskæresten Juliane Snekkestad, som Marius dannede par med fra 2018 til 2022, der stod frem med anklager om, at han havde været voldelig over for hende.

Efterfølgende stod eks'en Nora Haukland, der indtil i sommer var kærester med Marius, også frem og fortalte om både psykisk og fysisk vold.

– Politiet er, på baggrund af Nora Hauklands udtalelse om Høiby, gået i dialog med hende om at gennemføre en afhøring. Politiet har også forsøgt at komme i kontakt med Juliane Snekkestad vedrørende hendes udtalelser på sociale medier, udtaler politiinspektør Henriette Taxt Røstadil i pressemeddelelsen.

Politiet oplyste i går, at der er planlagt afhøring af Marius Borg Høiby i næste uge.

Læs mere om: