26. aug. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Her er Søren Mallings kendte hustru og datter

Søren Malling i "Graverne". 
Søren Malling i "Graverne".
Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Søren Malling er langt fra den eneste skuespiller i familien.

Søren Malling har været med i massevis af store film- og tv-hit, og for tiden er det i ”Graverne”, at man kan opleve den garvede skuespiller.

Interessen for faget deler han med flere i familien, der består at op til flere skuespillere.

60-årige Søren Malling er gift med kollegaen Petrine Agger, 62, som der ligesom sin mand har spillet med i en lang række film og tv-serier. Senest har hun været aktuel i ”Carmen Curlers”, hvor hun spiller Birthes søster, Edith.

OPGAVE: Premiere på “ Fuld af kærlighed”STED:  PaladsJOURNALIST: Helle Skram de Fries og Tanja LarsenFOTOGRAF: © Hanne Juul/ Aller Foto & VideoDATO: 20240521
Søren Malling med hustruen Petrine Agger og datteren Carla Malling Agger
Foto: Hanne Juul

Søren Malling og Petrine Agger har givet interessen for skuespil videre til deres døtre. Den ældste, Carla Malling Agger på 29, studerer skuespil på Den Danske Scenekunstskole, mens 26-årige Viilbjørk Malling Agger allerede er et kendt ansigt herhjemme. Hun har spillet Falke i ”Tinka”-julekalenderne. Senest har hun spillet hovedrollen i filmen ”Fuld af kærlighed”, og hun er nomineret i flere kategorier ved SVEND prisen.

Opgave: Bodil prisenDato: 19032022Kunde: Aller foto og VideoBlad: BB  shJournalist: Jan Kørner Majken Munk
Viilbjørk Malling Agger og Søren Malling
Foto: Birger Storm

Søren Malling har derudover sønnen Hjalde fra et tidligere forhold, og som den eneste af hans tre børn har han valgt en anden vej end skuespillet.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-08-20/_HJP7821.jpg
Sønnen Hjalde har gjort Søren Malling til farfar.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: