23. aug. 2024
Af Sofie Nymand

Dronning Anne-Maries barnebarn deler afslørende billede: Er i København

Prins Achileas Andreas. Til venstre ses dronning Anne-Marie
Prins Achileas Andreas. Til venstre ses dronning Anne-Marie
Foto: Albert Nieboer/AP/Ritzau Scanpix
24-årige prins Achileas Andreas er lige nu i København. Det viser et afslørende billede på prinsens Instagram.

De internationale megastjerner er denne sommer valfartet til den danske hovedstad. Både Matt Damon, Bradley Cooper, og Chris Hemsworth har lagt vejen forbi. Men det er ikke kun Hollywood-stjernerne, der har udset sig København som feriedestination.

København har nu også fået kongeligt besøg.

Det er prins Achileas Andreas af Grækenland og Danmark, der lige nu render rundt i de københavnske gader.

Det kan man se på prinsens Instagram, hvor han har delt et afslørende billede af sin færden.

I en story ses et billede fra Nyhavn – ikke langt fra, hvor hans farmor er vokset op.

Den 24-årige prins er søn af kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal, og hans farmor er danskfødte dronning Anne-Marie, som sammen med søstrene dronning Margrethe og prinsesse Benedikte voksede op på Amalienborg.

Prins Achileas Andreas er selv vokset op i London, men ligesom sine søskende er han lidt af en verdensborger, og betegnelsen ’jetsetter’ er ikke helt forkert at bruge om den unge prins.

Sidste år blev prins Achileas Andreas færdig med sine studier på New York University, hvor han ligesom sin storesøster, prinsesse Maria-Olympia, læste på Gallatin School of Individualized Study. Under dimissionen kom det frem, at han sideløbende har uddannet sig til skuespiller, og det er det, der er drømmen for fremtiden.

Skuespilfaget er dog ikke en ny idé. Det er snarere en livslang drøm, som han ved flere lejligheder har fået lov til at udleve. Heriblandt i 2017, da han medvirkede i serien ”Glamour”.

I dag er det nu mere Shakespeare end soap, der interesserer prinsen. Under sin universitetsuddannelse udviklede han en stærk forkærlighed for dramatisk litteratur. Så måske er det ikke kun Nyhavn, der får kongeligt besøg – måske prins Achileas Andreas også lægger vejen forbi Kronborg i Helsingør.

Læs mere om: