25. aug. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Sofie og Daniel er nye på den røde løber - men hans kendte far har masser af erfaring med spotlyset

Daniel og Sofie 
Daniel og Sofie
Foto: Lars H. Laursen
Sofie og Daniel er på grund af deres medvirken i "Bachelorette" blevet kendte med lynets hast, og de er nu godt i gang med at lære den røde løber at kende. Netop den røde løber har hans kendte far betrådt masser af gange.

Tusindvis af danskere har de seneste måneder fulgt Sofie Martinussen og Daniel Lazrak i ”Bachelorette”, hvor deres kærlighed blomstrede afsnit for afsnit.

Efter optagelserne sluttede først på året, er de to TV 2-stjerner blevet kærester, og efter programmet er blevet sendt på tv, er de med lynets hast blevet kendte ansigter.

Det har medført, at de nu bliver inviteret med til diverse premiere, og parret er derfor godt i gang med at blive gode venner med den røde løber.

Sofie Martinussen har tidligere givet udtryk for, at det var noget, man lige skulle lære, men hvis de har brug for et godt råd, kan de passende spørge Daniels far.

Daniels fulde navn er Daniel Lazrak Vadsholt, og hans far er Mikkel Vadsholt.

Den 54-årige skuespiller har blandt andet spillet med i en lang række film, tv-serier og musicals såsom ”Absalons Hemmelighed”, ”Norskov”, ”Badehotellet”, ”Rejseholdet” og ”Alle for fire”.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-08-25/Badehotellet--Pressefotograf-Mikael-Rieck_57-%281%29.jpg
Mikkel Vadsholt med kollegaen Joachim Knop
Foto: Mikael Rieck

Læs mere om: