27. aug. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Familiemedlem førte dem sammen: Sådan mødte Michèle Bellaiche sin mand

Michèle Bellaiche 
Michèle Bellaiche
Foto: Hanne Juul
I sin podcast "Soul Sisters" afslører Michèle Bellaiche nu, hvordan hun og manden mødte hinanden.

Michèle Bellaiche overraskede langt de fleste, da hun mandag aften med et opslag på Instagram afslørede, at hun havde giftet sig.

Den 52-årige tv-vært delte en række fantastiske billeder fra den store dag og af sig selv og sin nye mand, som offentligheden først nu får kendskab til.

Andreas Mathew er navnet på manden, der har fejet benene væk under Michèle Bellaiche, og i sin podcast ”Soul Sisters” fortæller tv-værten nu, hvordan kærligheden pludselig dukkede op, selv om hun ikke var på jagt efter den.

- Jeg møder den her mand, fordi min søster har arbejdet sammen med ham. Faktisk siger hun til mig: Jeg tror måske, ham her kunne være noget for dig. Det har jeg aldrig hørt min søster sige før. Da det er min søster (der siger det, red.), tager jeg det meget alvorligt. Hun er en god menneskekender, forklarer Michèle Bellaiche i podcasten til veninden Carolyne Kaddu, som hun laver ”Soul Sisters” sammen med.

”Go’ Morgen Danmark”-værten fortæller videre, at hun er nået en alder, hvor hun tænkte, at hun slet ikke havde brug for en kæreste, idet hun havde det godt med det liv, hun havde.

- Der kan være en masse forbundet med at kaste sig ud i kærligheden, og så er det nemmere at hygge sig med sine veninder og familie og sit arbejde og kollegaer. Det har jeg gjort i mange år. Men der var noget ganske særligt over den her mand, lyder det videre fra Michèle, som altså nu er en gift kvinde.

Hun og Andreas Mathew blev viet af blandt andre Carolyne Kaddu, som har været nær veninde til Michèle Bellaiche i årevis, og som i øvrigt har bedt til, at hun skulle møde den helt store kærlighed. Derfor er hun også ovenud lykkelig for, at det nu er lykkedes.

Her kan man høre afsnittet af ”Soul Sisters”, hvor Carolyne Kaddu og Michèle Bellaiche taler om kærlighed og bryllupsplaner.

Læs mere om: