29. aug. 2024
Af Marianne Singer

Smukt nyt billede af dronning Mary: Her ser vi første glimt af kongeparrets private tilbygning

JJ
JJ
Foto: Kongehuset ©
Dronning Mary var torsdag vært for et møde med centrets Advisory Committee, som rådgiver Dronning Marys Center om partnerskabs- og udviklingsmuligheder. Det fandt sted i Kancellihusets nye bæredygtige anneks.

Sidste sommer bekræftede kongehusets kommunikationsafdeling til BILLED-BLADET, at der var sat gang i en istandsættelse af en gammel værkstedsbygning ved Kancellihuset, der fremover skulle bruges som anneks.

Og nu kan man for første gang nyde et lille glimt af den fantastiske nye tilbygning i bæredygtige materialer på samme grund som kongeparrets private bolig i Fredensborg.

Moderne bygning

Således har kongehuset torsdag aften delt et flot billede af en chik dronning Mary, der holder et vigtigt møde i den nye moderne bygning i lys og skandinavisk stil.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-08-29/Fredef_0.jpg
Dronning Mary til møde i det nye bæredygtige anneks.
Foto: Kongehuset ©

Kongehuset skriver følgende til billedet, der er delt på deres sociale medier:

"Viden. Partnerskaber. Forandringer.

Under denne overskrift arbejder Dronning Marys Center ved Københavns Universitet for, at forskere og praktikere sammen skal finde løsninger på svære samfundsproblemer.

Hendes Majestæt Dronningen var i dag vært for et møde med centrets Advisory Committee, som rådgiver Dronning Marys Center om partnerskabs- og udviklingsmuligheder. Mødets tema var grønne løsninger, og på dagsordenen var blandt andet et nyt initiativ, der bringer forskere og studerende ud af laboratorierne og auditorierne, så de kan arbejde tæt sammen med praktikere om den grønne omstilling.

Mødet fandt sted i Kancellihusets cirkulære anneks, som er en gammel værkstedsbygning, der er omdannet med udgangspunkt i genbrug og genanvendelse."

Læs mere om: