30. aug. 2024
Af Caroline Andersen

Maria Fantino deler rørende afsløringer om sit romantiske frieri

Maria Fantino.
Maria Fantino.
Foto: Kaspar Wenstrup
Maria Fantino blev forlovet en skøn solskinsdag i april. Frieriet fandt sted et helt særligt sted, som "X Factor"-værten finder meget romantisk.

Maria Fantino kan næsten ikke vente til, at hun skal giftes.

"X Factor"-værten blevet forlovet få uger efter afslutningen på finalen i ”X Factor” 2024, hvor hendes kæreste, Emil Charlie, gik på knæ hjemme i parrets køkken.

– Vi havde spist morgenmad, og så ville han holde lidt om mig. Jeg kunne mærke, at der var noget på færde, siger Maria Fantino til BILLED-BLADET, der først troede, at kæresten ville fortælle hende noget helt andet.

– Min kæreste er sådan en sød og ordentlig mand, der tager sig tid til at fortælle mig tingene på en god måde, når jeg skal rydde ud i mine støvler. Så jeg tænkte, at han ville fortælle mig, at nu var det tid til, at jeg skulle rydde ud i mine sko, griner ”X Factor”-værten.

– Jeg bliver bedt om at lukke øjnene, og da jeg åbner dem, er han gået på knæ. Jeg tror ikke, at han når at sige noget før, at jeg begynder at græde, erindrer Maria Fantino, der med et stort smil tænker tilbage på det øjeblik, hvor hun prompte sagde ja.

– Det kan næsten ikke være mere romantisk at blive forlovet i det hjem, som man har skabt sammen, fortæller Maria Fantino, der ser frem til, at hun skal giftes næste sommer.

Læs mere om: