1. sep. 2024
Af Malan Joensen

Dronning Sonjas tale til prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek Verrett får ros: Utroligt rørende!

Dronning Sonja af Norge. Indsat: Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek Verrett.
Dronning Sonja af Norge. Indsat: Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek Verrett.
Fotomontage: Cornelius Poppe/NTB/Ritzau Scanpix og MEGA
Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek Verrett gav hinanden deres ja ved en ceremoni i et festtelt i norske Geiranger lørdag.

Den norske dronning Sonja, 87, har gennem årene vist flere eksempler på, at hun er garant for hjertevarme og rørende taler, når der er fest i den norske kongefamilie.

Hun har sågar også hyldet sin veninde dronning Margrethe med flotte ord.

Dronning Sonja har som regel fine ting på hjerte, når hun holder tale til dem, der står hende nært, og ofte er der også nogle gode, personlige råd med til festens hovedperson.

Hvad hun helt præcist har sagt til gårsdagens brudepar prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek Verrett ved det overdådige bryllup i Geiranger, vides endnu ikke - og om det nogensinde bliver offentliggjort, må vi vente og se.

Vi ved dog fra et par af festens gæster, at dronning Sonja holdt et brag af en tale.

Kendisstylisten Jan Thomas, der er ven af prinsesse Märtha Louise og sørgede for hendes frisurer alle dage, og hans forlovede Harlem Alexander talte med norsk SE og HØR, da de forlod Hotel Union søndag.

De betegner dronning Sonjas tale som et af festens absolutte højdepunkter.

- Når dronning Sonja taler, så er hun meget "posh" (elegant eller raffineret, red.), hvis man kan sige det, og utrolig dygtig til at tale og skrive. Utroligt rørende, fortalte Harlem Alexander om talen, mens Jan Thomas erklærede sig enig og tilføjede, at dronning Sonja også har humor.


Læs mere om: