3. sep. 2024
Af Sofie Nymand

Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek er rejst: Alt holdes hemmeligt

Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek
Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek
Foto: Heiko Junge/NTB/Ritzau Scanpix
Det nygifte par er nu rejst fra Vestnorge, hvor de i weekenden sagde ja til hinanden. Men hvordan hvedebrødsdagene skal bruges, holder parret hemmeligt.

I sidste uge var alles øjne rettet mod det norske kongehus, da prinsesse Märtha Louise sagde ja til sin Shaman Durek under et opsigtsvækkende bryllup.

Brylluppet varede flere dage og blev afholdt i naturskønne omgivelser i Ålesund og Geiranger. Og under brylluppet kunne man flittigt følge med i alt fra gæsternes ankomst, detaljer om brudekjolen og bryllupsløfter.

Nu har bryllupsfeberen dog lagt sig. Og efter flere dages kærlighedsfejring har hvedebrødsdagene gjort sit indtog. Men hvordan de skal bruges, er der endnu ingen forlydender om.

Det norske Dagbladet kan berette, at parret er rejst fra Vestnorge. Mandag aften blev prinsesse Märtha Louise og brudgommen Shaman Durek set i Ålesund Lufthavn, hvor de ifølge mediets oplysninger fløj mod Oslo. Det vides dog ikke, om turen går videre – og i så fald hvorhen.

Bryllupsrejsen hemmeligholdes, og både brudeparret og pressechef for prinsessebrylluppet, Simon Valvik, holder kortene tæt ind til kroppen og har ikke ønsket at kommentere.

Bryllupsfesten begyndte torsdag i Ålesund, hvorefter selskabet tog til Geiranger, hvor prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek sagde ja til hinanden lørdag.

Navnlig på HelloMagazine har man kunne følge brylluppet, da brudeparret forud for fejringen havde solgt rettighederne til det britiske magasin. Netflix derimod havde købt tv-rettighederne og kunne i den forbindelse annoncere, at der kommer en dokumentarfilm om parret.

Læs mere om: