5. sep. 2024
Af Simone Løvstad Kristensen

Stærk reaktion fra Lars i Gift ved første blik: Derfor blev han pludselig usikker

Lars fra "Gift ved første blik".
Lars fra "Gift ved første blik".
Foto: Brian Lichtenstein/Snowman Production
Da Lars er på date med Lone, bliver han pludselig grebet af en usikkerhed.

Larmende stilhed.

På en date kan stilhed være akavet og forbundet med et vist ubehag.

Da Lars og Lone i tredje afsnit af ”Gift ved første blik” er på date, og stilheden pludselig overdøver deres samtaler, vækker det en usikkerhed inde i Lars.

- Hvis jeg sådan skal gå helt i dybden, så bunder den her usikkerhed i, at jeg nok er en mand med en ret stor selvtillid, men mit selvværd er ikke kæmpestort. Jeg har været godt gift i næsten 13 år og kendte mine ekskone i 20 år. Så det der med at danne en ny relation i mit voksne liv er helt nyt for mig. Jeg har ikke været på supermange dates, forklarer Lars til BILLED-BLADET.

Lars vælger at åbne op omkring sin usikkerhed over for Lone, da kameraerne er slukket. Derudover fortæller han det også under deres terapi-session med Trine, programmets psykolog.

Han fortæller til BILLED-BLADET, at han efterfølgende var glad for, at han var ærlig omkring sine følelser, fordi det gør dem klogere på hinanden og en af deres helt store forskelligheder.

Lone er meget rolig og bruger mere tid på at tænke over tingene, i modsætning til Lars, som er meget ekstrovert og har gang i mange ting hele tiden.

- Det, tror jeg, var godt og sundt for os begge to at blive bevidste om, slutter han.

Du kan se, hvordan det går Lone og Lars i ”Gift ved første blik” hver torsdag kl. 20.00 på DR eller DRTV.

Læs mere om: