5. sep. 2024
Af Pelle Rigtrup

Rørende: Sender smukke hilsner til afdøde Chris Anker på særlig dag

Rasmus Staghøj, Chris Anker Sørensen og Dennis Ritter.
Rasmus Staghøj, Chris Anker Sørensen og Dennis Ritter.
Foto: Jesper Sunesen
Chris Anker Sørensen ville i dag være fyldt 40 år. I den anledning har både Rasmus Staghøj og Dennis Ritter sendt nogle rørende hilsner til deres afdøde ven og kollega.

I flere år dækkede Chris Anker Sørensen, Rasmus Staghøj og Dennis Ritter de største cykelløb for TV 2, men en dag stoppede samarbejdet brat.

For den 18. september 2021 blev Chris Anker Sørensen under en cykeltur påkørt af en bil og mistede livet.

Det tragiske dødsfald ramte Rasmus Staghøj og Dennis Ritter hårdt - og sidstnævnte overvejede i en periode helt at stoppe som cykelkommentator.

For udover at være kollegaer var de tre rigtig gode venner.

Og her tre år efter ulykken er der ingen tvivl om, at de ikke har glemt deres kære ven og kollega.

I dag ville Chris Anker Sørensen være fyldt 40 år - og i den forbindelse har både Dennis Ritter og Rasmus Staghøj sendt nogle rørende hilsner til deres afdøde ven.

I et opslag på Instagram skriver Dennis Ritter, at der i dag er fest i himlen, hvor en fødselar spreder glæde og smil. Men at vi her på jorden også fejrer ham omend i skyggen af savn og sorg. Til opslaget har Dennis Ritter vedhæftet et billede af de to.

Rasmus Staghøj sender i en story på Instagram også en hilsen til Chris Anker Sørensen, hvori han skriver, at det skulle have været en brag af en fest i dag, mens man kan se et billede, hvor de to står med en øl i hånden.

Læs mere om: