9. sep. 2024
Af Caroline Andersen

Stor undtagelse: Jakob Kjeldbjerg måtte gøre noget, som aldrig er sket i Robinson før

Ekspeditionsleder i "Robinson Ekspeditionen", Jakob Kjeldberg. 
Ekspeditionsleder i "Robinson Ekspeditionen", Jakob Kjeldberg.
Foto: Viaplay Group
Jakob Kjeldbjerg har været ekspeditionsleder på Robinson Ekspeditionen i over 20 år – og i den nye sæson, måtte han gøre noget, som han aldrig har gjort før.

Der er sket meget med Robinson Ekspeditionen over de seneste 20 år – og det samme gælder vejret, der på de 20 år er blevet voldsommere og voldsommere.

Det får naturligvis store konsekvenser for Robinson Ekspeditionens hold, der i dagens afsnit af Robinson Ekspeditionen kæmper mod det ekstremt varme vejr.

Vejret er så ekstremt, at flere af deltagerne falder om – og det gør, at Jakob Kjeldbjerg er nødsaget til at bryde ind.

– Når jeg ser flere af jer lide på femtedagen, så er jeg nødt til at gøre noget ved det. Lægerne har påbudt mig at sørge for, at I får lidt ris og olie. Lad mig lige slå fast – jeg har aldrig i min lange karriere givet ris og olie på femte dag, men vi lever i ekstreme tider, og jeg lytter selvfølgelig til lægerne, fortæller værten i programmet, hvor han understreger, at det ikke er kutyme.

Jakob Kjeldbjerg fortæller, at det er den varmeste Robinson Ekspedition, som der nogensinde har været. Det er derfor livsnødvendigt, at deltagerne får nok væske og mad – selv om det er imod reglerne.

Læs mere om: