12. sep. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

DR afslører nyt om Den store bagedyst: Sæsonpremieren byder på helt anderledes tiltag

Timm Vladimir, Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo
Timm Vladimir, Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo
Foto: Carsten Mol/DR
Når "Den store bagedyst" vender tilbage med en ny sæson om få uger, bliver det med et nyt tiltag.

Efteråret er lig med nye sæsonpremierer på elskede programmet, og i år er ingen undtagelse. ”Landmand søger kærlighed” og ”Gift ved første blik” kører for fulde drøn, og i næste uge vender ”Vild med dans” tilbage.

Man kan også roligt begynde at glæde sig til en anden sæsonpremiere, for DR er lige på trapperne med en ny omgang af ”Den store bagedyst”.

Det veletablerede trekløver Timm Vladimir, Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen vender tilbage som vært og dommere, men selv om der er tale om 13. sæson af programmet, bliver første afsnit ganske anderledes, end det plejer at være.

Afsnittet har fået undertitlen ”Premiere, parløb og personlige mesterværker”, og her skal deltagerne – fire mænd og seks kvinder – undervejs teste deres samarbejdsevner, for de bliver sat sammen i fem par. Og så skal de vise deres personlige kagefortolkning af, hvad der gør dem ekstra glade.

Af DR’s sendeplan fremgår det, at dejskrabere og røremaskiner atter skal i sving i ”Den store bagedyst” fra lørdag den 5. oktober.

Læs mere om: