13. sep. 2024
Af Marianne Singer

Ærlige Helena Elver om følelsesladet stund: Derfor græd jeg på tv

Helena Elver ved et pressemøde under OL i Paris i august. 
Helena Elver ved et pressemøde under OL i Paris i august.
Foto: Kaspar Wenstrup
Håndboldlandsholdsspilleren Helena Elver var åben omkring de mange følelser, der fyldte hende under OL, da hun torsdag eftermiddag var til stor reception hos kongeparret.

Det var en dybt berørt Helena Elver, der i august lod tårerne få frit løb under et interview med TV2 efter at have været med til at vinde bronze i kvindehåndbold under OL.

BILLED-BLADET spurgte håndboldstjernen, hvilke følelser der fyldte hende dengang, da hun sammen med flere af sine holdkammerater torsdag ankom til kongeparrets reception for de danske OL- og PL-atleter i Orangeriet på Fredensborg Slot.

- Jeg tror, at det var kulminationen af en hel masse ting. Både at man er ekstremt træt efter en slutrunde og en sommer, der har været fyldt med en masse håndbold, men jo også en glæde og en overvældelse af, at det bare var vildt at ende med en bronzemedalje. Så en kulmination af en hel masse følelser, der bare clashede sammen, forklarede Helena Elver, der til daglig spiller for Odense Håndbold.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-13/20240810-WEN---bronzefest-119.jpg
De lykkelige og lettede håndboldkvinder efter OL-sejren i august.
Foto: Kaspar Wenstrup
https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-13/20240912_HJP6868.jpg
Helena Elver sammen med flere af sine holdkammerater ved kongeparrets reception i Orangeriet torsdag.
Foto: Hanne Juul

Set kæresten og familien

Helena Elver føler, at hun igen har fået tanket godt med energi, efter at hun er kommet hjem.

- Ja, det synes jeg. Jeg tror da helt klart, at mange af os godt kunne have brugt en uge mere uden håndbold og bare lige få lov til falde lidt til ro igen. Men jeg synes, at jeg har forsøgt at arbejde på at få en god rutine igen hjemme i Odense og set en masse til min familie og til min kæreste (håndboldspilleren Emil Jakobsen, red.) og fået gået en masse ture med min hund Carla (en Bichon havanais). Så det har været rigtig dejligt at komme tilbage og få lidt ro på og få set pigerne igen. Det giver også virkelig meget energi at være en del af holdet, lød det glad fra Helena Elver, hvorefter hun smuttede ind til receptionen.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-13/20240810_JSU2962.jpg
En glædesstrålende Helena Elver med sin flotte bronzemedalje under OL.
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: