14. sep. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Vildt rygte tager til i styrke: Er Mathias Gidsel og hans Katrine måske på vej?

Mathias Gidsel og Katrine
Mathias Gidsel og Katrine
Foto: Kaspar Wenstrup
I de tyske medier skrives der meget om danske Mathias Gidsel, der i Bundesligaen tørner ud for håndboldklubben Füchse Berlin. Et i sportskredse ret vildt rygte om Gidsel tager nu til i styrke.

Verdens bedste håndboldspiller har rødbedefarvet pas og hedder Mathias Gidsel, og det danske es er et hot navn i den tyske sportspresse.

Gidsel har siden sæsonen 2022 spillet for klubben Füchse Berlin, som han har kontrakt med helt frem til 2028.

Mathias Gidsel bor i Berlin sammen med sin kæreste Katrine, og de nyder livet i den tyske storby, hvor der er en fantastisk international atmosfære.

Nu forlyder det dog i visse kredse af den tyske sportspresse, at Gidsel kan være på vej til en ny arbejdsgiver meget tær på den danske grænse.

Stor fokus på Mathias Gidsel i Tyskland

Det tyske medie Bild melder, at Bundesliga-klubben Flensborg-Handewitt har planer om at hente Gidsel til klubben allerede fra sommeren 2026.

Såfremt det skal ske, skal der dog store penge på bordet.

Men det er måske ikke helt usandsynligt, at Mathias og hans kæreste Katrine kan være på vej til at overveje en flytning fra lejligheden i Berlin til et nyt hus nær Flensborg.

I Flensborg kan Gidsel endda blive klubkammerat med flere af sine venner fra landsholdet, heriblandt Simon Pytlick.

Og så kan Gidsel tilmed blive genforenet med sin tidligere træner i GOG, Nicolej Krickau, som er chef i Flensborg-Handewitt.

Læs mere om: