16. sep. 2024
Af Louise Rømer

Rasmine Laudrup-Dufour slog rekord: Træner op til noget vildt med Cathrine

Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour
Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour
Foto: Jesper Sunesen
Rasmine Laudrup-Dufour slog sin egen personline rekord til Copenhagen Half Marathon, men nu venter et nyt mål forude.

Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour er et par aktive damer, der sjældent slapper af på sofaen.

Når de to kvinder ikke har travlt med henholdsvis deres dressur- eller springkarriere med hestene, så dyrker de andre former for motion.

Søndag gennemførte Rasmine Copenhagen Half Marathon i en imponerende tid. Hun løb de 21,0975 km i tiden 1 time og 43 minutter.

Instagram skriver hun desuden, at det var hende femte halvmaraton. Tidligere kunne man desuden se et foto i hendes story, hvor hun ringede med en helt særlig klokke i målområdet. Når en løber slår sin egen bedste tid, må vedkommende nemlig gøre opmærksom på det.

Rasmine er altså en rutineret løber, og hun har smittet sin hustru. Under opslaget om søndagens gennemførte halvmaraton kan følgerne nemlig læse:

"Næste mål: En marathon med Cathrine Dufour."

Se opslaget her.

Efter OL fortalte Cathrine, at hun manglede et nyt sportsligt mål. Og det blev altså at gennemføre et marathon. Noget som Rasmine har gjort flere gange.

-Jo, jeg gennemførte mit tredje eller fjerde maraton for omkring to år siden. Jeg har planer om at løbe et til, jeg skal bare have fundet tid til at træne til det, har hun udtalt her.

Læs mere om: