17. sep. 2024
Af Christinna Braun

Marianne Eihilt ønsker særligt én ting for sine børn: Jeg arbejder på det hele tiden

Marianne Eihilt.
Marianne Eihilt.
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-dommeren Marianne Eihilt og manden Keld har sammen børnene Frederic og Emily.

Når man går benhårdt efter noget, opnår man det også…

Sådan var det i hvert fald for ”Vild med dans”-dommeren Marianne Eihilt. Da hun var 36 stoppede hun som professionel danser i TV 2-programmet, og selvom hun var single, vidste hun, at hun ville have børn inden for en overskuelig fremtid.

- Jeg var fuldstændig klar over, at jeg var nødt til at prioritere anderledes, så jeg gik simpelthen målrettet efter at skabe den familie, som jeg altid har ønsket mig. Derfor vidste jeg også, at det næste forhold, jeg gik ind i, skulle kunne rumme hele pakken, for ellers ville jeg bare ikke nå det, har hun tidligere udtalt.

Kort efter mødte hun Keld, som hun blev gift med i sommer efter 13 års kærlighed.

- Det første, jeg blev betaget af ved Keld, var hans øjne. Jeg kunne med det samme mærke, at vi havde en rigtig god kemi, og vi var også ret hurtigt enige om, at det skulle være os. Han skulle godt nok lige overbevises om, at han skulle til at have små børn igen ..., har dansedommeren fortalt om sin elskede.

Keld har selv to voksne børn fra et tidligere forhold, men han blev som bekendt overtalt til flere børn, for i dag har de børnene Frederic, 9, og Emily, 6, sammen.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-17/20240706LHO-2912.jpg
Keld og Marianne blev viet den 6. juli med børnene Frederic som brudesvend og Emily som brudepige.
Foto: Lars Horn

Til alt.dk fortæller Marianne Eihilt, at hun særligt går op i, at hendes og Kelds børn er velopdragne og søde ved både hinanden og deres venner.

- Jeg vil meget gerne have, at vores børn bliver ordentlige mennesker, så det føler jeg faktisk hele tiden, jeg arbejder på – ikke sådan forstået, at de ikke er det, men det er jo en livslang proces. Vi har meget fokus på, at vi skal behandle andre, som vi selv ønsker at blive behandlet, og det taler vi også meget om derhjemme, fortæller Marianne Eihilt til alt.dk og tilføjer, at man skal være til at regne med.

Hun bruger som eksempel, at man møder op og giver sig fuldt ud, hvis man tilmelder sig noget.

Den 49-årige Marianne Eihilt medgiver, at hun måske nok godt kan være lidt skrap, men at hun prøver at holde det i en god og kærlig tone.

Læs mere om: