20. sep. 2024
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Hvem vinder – og hvem ryger ud? Her kan bookmakerne tage fejl

Årets nydansere i "Vild med dans"
Årets nydansere i "Vild med dans"
Foto: Lars E Andreasen/TV 2
Bookmakerne har givet deres bud på toppen og bunden i årets ”Vild med dans” – men ikke alle er helt enige med dem!

Vi har endnu ikke set en eneste ”Vild med dans”-deltager på dansegulvet, men bookmakerne har allerede givet deres første bud på, hvem der får en topplacering – og hvem der havner i bunden.

På BILLED-BLADETs redaktion er der ligeledes tradition for at gætte løs om placeringen af årets ”Vild med dans”-deltagere, inden programmet går i gang.

Det fortæller BILLED-BLADETs journalister Laura Dalgård Hansen og Karina Didriksen i podcasten ”Har du set?”, der i denne uge er udkommet med et særafsnit om ”Vild med dans”.

Her afslører de også, at BILLED-BLADETs redaktion ikke er helt enig med bookmakerne i, hvordan danseparrene kommer til at placere sig:

- Bookmakerne tror lige nu på, at Kamal og Mie kommer til at vinde, og så har de også Philip May og May Lifschitz i top-3. På BILLED-BLADETs redaktion har vi også gættet, og her tror over halvdelen, at Philip May bliver vinderen af ”Vild med dans”. Til gengæld har vi ikke lige nu den store tro på, at Kamal vinder det hele.

Men især i bunden er BILLED-BLADETs redaktion slet ikke enige med bookmakerne, afslører Laura Dalgård Hansen og Karina Didriksen:

- Bookmakerne har Dot Wessman, Sara Lygum og Rachel Ellebye i bunden – men især Sara og Rachel har vi faktisk store forhåbninger til. De er nogle populære navne, og der har tidligere vist sig en tendens til, at hvis man er ”kendt nok”, så går man ofte længere end dem, der er mere ukendte – indtil man lærer alle at kende i programmet.

Laura Dalgård Hansen og Karina Didriksen fortæller også, at der på BILLED-BLADETs redaktion er flere, der til gengæld tror, at Anna Munch og Eugen Miu skal kæmpe lidt for at komme videre efter første omdans.

Men de tager selvfølgelig også dét forbehold, at både bookmakerne og BILLED-BLADET-redaktionen jo kan tage grueligt fejl, og at alt kan ændre sig efter første program!

Hør særafsnittet af BILLED-BLADETs podcast ”Har du set?” om ”Vild med dans”, dér hvor du plejer at høre dine podcasts – eller lige herunder:

Læs mere om: