20. sep. 2024
Af Caroline Andersen

Vild med dans-ekspert efter premieren: Dette skal vi have mindre af næste gang

Årets nydansere i "Vild med dans"
Årets nydansere i "Vild med dans"
Foto: Lars E Andreasen/TV 2
BILLED-BLADETS ”Vild med dans”-ekspert Lone Vandborg mener, at TV 2 i højere grad skal fokusere mere på dans end på værterne.

Sæsonpremieren på "Vild med dans" startede med et brag af en dansefest, hvor de ti dansepar viste sig fra deres bedste side med elegante dansetrin og farverige kjoler.

BILLED-BLADET fanger ”Vild med dans”-ekspert Lone Vandborg på telefonen efter den store premiereaften, som bød på en ny vært, et nyt orkester og nye professionelle dansere.

– Det var en rigtig fin dansefest, hvor der var godt gang i den. Der var et pænt, højt niveau, og nydanserne lægger godt for land, fortæller Lone Vandborg, der mener, at alle leverede en god dansepræstation i det første afsnit af dansekonkurrencen.

”Vild med dans”-sæsonen er for alvor skudt i gang, og Lone Vandborg har allerede en klar opfordring til TV 2 efter det første afsnit er rullet over skærmen.

– Jeg synes, at TV 2 skal have mindre fokus på værterne, så vi kan få mere fat i dansen. Det ville være dejligt, hvis der var mindre snak mellem værterne, og mere fokus på deltagerne. Det er jo deltagerne, det skal handle om, fortæller Lone Vandborg, der tilføjer at indledningsdansen mellem "Vild med dans"-værterne Cilia Trappaud og Martin Johannes Larsen var tung at komme igennem.

Du kan se "Vild med dans" hver fredag kl. 20.00 på TV 2.

Læs mere om: