24. sep. 2024
Af Malan Joensen

Royalt bryllup: Er der britiske kongelige med til prinsesse Theodora og Matthew Kumars vielse?

Kong Charles og dronning Camilla, prinsesse Theodora samt prinsesse Catherine. 
Kong Charles og dronning Camilla, prinsesse Theodora samt prinsesse Catherine.
Fotomontage: Millie Pilkington/AFP, Mosaab Elshamy/AP og Patrick Van Katwijk/AP/Ritzau Scanpix
Der vil være mange prominente gæster på lørdag i Mitropolis Katedralen i Athen, og det kan tænkes, der også vil være nogle fra den britiske kongefamilie.

På lørdag skal dronning Anne-Marie og kong Konstantins yngste datter prinsesse Theodora giftes, og eftersom den græske kongefamilie har et tæt bånd med den britiske, kan det tænkes, at der også vil komme gæster herfra til Athen.

Ifølge Hello Magazine er det dog næppe kong Charles og dronning Camilla, der vil repræsentere kongefamilien, ligesom man heller ikke tipper prins William og prinsesse Catherine til at være blandt gæsterne.

Kongeparret er i Skotland og fejre parlamentets 25-års jubilæum samme dag, og prinsesse Kate har først for nyligt afsluttet sin kræftbehandling, så hun holder sandsynligvis lidt lav profil den kommende tid.

Det britiske medie gætter på, at prinsesse Beatrice og gemalen Edoardo Mapelli Mozzi kunne være blandt gæsterne i Mitropolis Katedralen lørdag, eftersom de også var med til brudens storebror prins Philippos' bryllup, da han i 2021 blev gift med prinsesse Nina.

Her var Beatrices søster og svoger prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank i øvrigt også med.

Hvad angår vores egen dronning Mary er det pt. også tvivlsomt, om hun når med til brylluppet - læs mere herunder:

Læs mere om: