24. sep. 2024
Af Simone Løvstad Kristensen

Det så du ikke i Landmand søger kærlighed: Bianca afbrød dagen før tid

Bianca fra "Landmand søger kærlighed".
Bianca fra "Landmand søger kærlighed".
Foto: Blu/TV 2
Bianca havde ikke lyst til at fortsætte, da hun vidste, hvilken bejler hun ville vælge.

I ”Landmand søger kærlighed” er feltet af bejlere snævret ind til to for 21-årige Bianca Eisenhart.

Og der begynder for alvor at være romantik i luften. For da Bianca er på date med Sebastian, kysser de for første gang.

Det får de romantiske følelser frem hos Bianca, der ikke længere er i tvivl om, at det er Sebastian, hun ønsker at tage med videre på romantisk weekend.

– Vi havde kemi, og der var da en lille sommerfugl, som bekræftede mig i, at der var noget at bygge videre på. Omvendt manglede jeg den der gnist mellem mig og Mads, fortæller Bianca til BILLED-BLADET.

Efter de to alene-dates med Sebastian og Mads var dagen langt fra slut endnu. Der var planlagt et program resten af dagen, så de kunne lære hinanden endnu bedre at kende.

Bianca havde dog ikke lyst til at fortsætte, fordi hun allerede vidste, hvem hun ville vælge, men hun troede, at hun var nødt til at gennemføre programmet som planlagt. Det gav hende dårlig samvittighed, fordi hun ikke havde lyst til at holde Mads hen og give ham falske forhåbninger.

Heldigvis kom tilrettelæggeren hende til undsætning, og hun fik lov til at stoppe før tid. Det lettede hendes hjerte.

– Jeg havde ikke lyst til at gå og lade som om, at jeg var lige interesseret i begge på det tidspunkt, lyder det fra Bianca.

Selv om det var svært for Bianca at skuffe Mads, håbede hun på, at de kunne fortsætte som venner. I dag taler de stadig sammen af og til, fortæller hun.

Læs mere om: