26. sep. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Prinsesse Isabella og prinsesse Josephines veninder var med, da dronning Mary var på job

Dronning Mary
Dronning Mary
Foto: Kaspar Wenstrup
To af prinsesse Josephines og prinsesse Isabellas veninder var med, da dronning Mary onsdag eftermiddag var på officiel opgave.

I flere år har en helt ny afdeling af Rigshospitalet været undervejs, og onsdag var dronning Mary med til åbningen af en udstilling, der handler om netop tilblivelsen af Mary Elizabeths Hospital, der er opkaldt efter vores dronning.

Hospitalet er en specialiseret afdeling for børn, unge og gravide samt deres familier, hvor man arbejder ud fra, at behandlerne skal komme til dem fremfor omvendt, og så er leg en integreret del af børnenes behandling.

Åbningen af den nye udstilling fandt sted i Industriens Hus, og her var dronning Mary omgivet af flere nære venner. Blandt andre var Jeppe Handwerk, som kong Frederik har kendt siden gymnasietiden, med. Han er præsident og CEO for Copenhagen Medical, der har bidraget til tilblivelsen af hospitalet.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-26/20240925-WEN---DRONING-MARY-099.jpg
Birgitte, Palma og India Handwerk til åbningen af udstillingen om Mary Elizabeths Hospital.
Foto: Kaspar Wenstrup

Med sig havde han sin hustru, Birgitte, og døtrene India og Palma, der alle er gode, private venner af kongefamilien. For eksempel var de med til at fejre kronprins Christian, da han i sommer blev student.

OPGAVE: Kronprins Christian bliver studentSTED: Ordrup GymnasiumJOURNALIST: Ulrik Ulriksen og Marianne SingerFOTOGRAF: © Hanne Juul/ Aller Foto & VideoDATO: 20240621
Prinsesse Isabella og prinsesse Josephine fulgtes med blandt andre veninden Palma, da de i sommer besøgte Ordrup Gymnasium, idet kronprins Christian blev student.
Foto: Hanne Juul

India og Palma er gode veninder med prinsesse Josephine og prinsesse Isabella. Blandt andet har de mange gange været i Eventyrteatret sammen.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-26/20231007_LL20861.jpg
Prinsesse Isabella fulgtes med veninderne Palma og India til Eventyrteatret, da prinsesse Josephine sidste år spillede med i "Peter Pan".
Foto: Lars H. Laursen
https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-26/BB-58474.jpg
Venskabet med Handwerk-døtrene går mange år tilbage. Her ses prinsesse Isabella og kronprins Christian på vej i Eventyrteatret med India og Palma i 2013.
Foto: Birger Storm

Læs mere om: