26. sep. 2024
Af Malan Joensen

Nu virker det helt sikkert: Han skal føre prinsesse Theodora op ad kirkegulvet

Prinsesse Theodora.
Prinsesse Theodora.
Arkivfoto: MEGA
Prinsesse Theodora mistede sin far kong Konstantin i januar 2023, så derfor har det været et åbent spørgsmål, hvem der skulle føre hende op på bryllupsdagen.

Den allerførste plan var med al sandsynlighed, at det var prinsesse Theodoras far kong Konstantin, der skulle føre hende op ad kirkegulvet ved det oprindeligt planlagte bryllup 26. maj 2020.

Dette bryllup måtte udskydes på grund af coronapandemien, og efterfølgende var der tale om at man planlagde at holde bryllup i 2023.

Men desværre mistede prinsesse Theodora sin far i januar 2023, og derfor blev bryllupsplanlægningen naturligt nok igen sat på hold.

Nu skal det imidlertid være, og gæsterne strømmer til Athen allerede fredag 27. september til flere dages fejring af prinsesse Theodora og Matthew Kumar.

Selve vielsen foregår lørdag 28. september kl. 16.30 dansk tid.

Og det ser ud til, at familien nu har fundet ud af, hvem der skal have æren af at følge prinsesse Theodora op ad kirkegulvet i den imponerende Mitropolis Katedral - samme sted, som kong Konstantins begravelse fandt sted.

Ifølge græsk Hello Magazine vil storebror kronprins Pavlos ledsage prinsesse Theodora til kirken, men mon ikke det så også er ham, der vil gå den bevægende vej fra indgangen til alteret, hvor prinsessens forlovede gennem seks år, Matthew Kumar, venter.

BILLED-BLADET er til stede ved bryllupfestlighederne fra fredag til søndag i Athen, og du kan løbende følge med på billedbladet.dk.

Læs mere om: