27. sep. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Vi sender live i aften fra Grækenland: Se prinsesse Theodora, Matthew Kumar og dronning Anne-Marie ankomme til stor velkomstmiddag i Athen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Se prinsesse Theodora, Matthew Kumar og dronning Anne-Marie ankomme til stor velkomstmiddag i Athen.
Video: Kaspar Wenstrup
Der er lagt op til en flot aften, når der et helt særligt sted i Athen er velkomstmiddag og cocktailparty i anledning af prinsesse Theododa og Matthew Kumars bryllup lørdag. Vi sender fra klokken 18.45 live fra de mange gæsters ankomst til den festlige begivenhed.

Se liveudsendelsen herunder:

Vi sender fra klokken 18.45 i aften live fra Grækenlands hovedstad Athen, hvor man i byens byzantinske og kristne museum ved Villa Ilissia tager hul på tre dages kærlighedsfest i anledning af prinsesse Theodora og Matthew Kumars vielse i Metropolis-katedralen lørdag.

Prinsesse Theodora og Matthew Kumar er sammen med dronning Anne-Marie værter for den storslåede fredag aften med velkomstarrangement for de omkring 250 inviterede gæster.

Dronning Anne-Marie
Dronning Anne-Marie
Foto: Hanne Juul

Theodora og Matthew til generalprøve

Tidligere på dagen var prinsesse Theodora og Matthew Kumar sammen med blandt andre dronning Anne-Marie og kronprins Pavlos til generalprøve på vielsen.

Morgendagens brudepar var i dag ved 12-tiden i Metropolis-katedralen, hvor de i to timer opholdt sig, mens ceremonien blev gennemgået.

Lørdag sender vi fra klokken 15.45 live fra pladsen foran Metropolis-katedralen, så du kan følge med i alle gæsternes og. brudeparrets ankomst til kirken,

Vi sender naturligvis også live fra Athen, når Theodora og Matthew kommer ud af kirken efter vielsen lørdag.

Læs mere om: