28. sep. 2024
Af Simone Løvstad Kristensen

I fire år har prinsesse Theodora ventet: Nu er lykken med hende og Matthew Kumar

Matthew Kumar og prinsesse Theodora
Matthew Kumar og prinsesse Theodora
Foto: Hanne Juul
Prinsesse Theodora skal lørdag eftermiddag giftes med Matthew Kumar, men flere gang har de været nødt til at aflyse brylluppet.

Endelig får Grækenlands prinsesse Theodora og hendes elskede Matthew Kumar lov til at give sit ja til hinanden, når de lørdag eftermiddag skal giftes i Metropolis-katedralen i Athen.

Faktisk var det meningen, at brylluppet skulle have fundet sted for fire år siden, men bryllupsplanerne gik ikke helt som planlagt.

Brylluppet skulle have været afholdt 26. maj 2020 på den græske ø Spetses, men på grund af corona-pandemien måtte parret udskyde kærlighedsfesten, skriver Hello Magazine.

Herefter valgte de at rykke brylluppet til begyndelsen af 2023. Desuden fandt de et nyt sted nemlig den græske by Porto Cheli.

Men blot en måned senere døde prinsesses Theodoras far, kong Konstantin, og dermed måtte de for anden gang udskyde brylluppet.

Over fire år senere sker det langt om længe, når de lørdag bliver gift omgivet af familie og venner i Metropolis-katedralen.

Efter vielsen er der lagt op til den helt store kærlighedsfest, der afholdes på det luksuriøse resort One&Only Aesthesis Hotel.

Læs mere om: