28. sep. 2024
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Kaviar, pighvar og græske specialiteter: Her er bryllupsmenuen

Prinsesse Theodora og Matthew Kumar 
Prinsesse Theodora og Matthew Kumar
Foto: Hanne Juul
Prinsesse Theodora og Matthew Kumar forkæler deres gæster med et væld af lækkerier.

Der er vist ingen, der går sultne i seng efter festmiddagen ved prinsesse Theodora og Matthew Kumars bryllup.

Når de over 250 bryllupsgæster sætter sig til bords på One&Only Aesthesis Hotel, hvor bryllupsfesten skal holdes, kan de nemlig se frem til en forrygende bryllupsmenu.

Ifølge HELLO! byder bryllupsmenuen på et væld af lækkerier:

Kanapeer:

Taramacreme og makrel

Tærte med burrata og tomatconfit

Oksetatar og kaviar

Korfu-løgtærte med trøffel

Forret:

Røget sværdfisk med citrusaromaer og pebersorbet

Hovedret:

Pighvar, ravioli, hvide asparges med kaviar.

Sort Angus filet, hvide asparges og trøffel

Præ-dessert:

Passionsfrugt med mangosorbet og coulis

Dessert:

Græsk traditionel slik med is og sorbet

Derudover er der klassiske græske snacks i form af gyros med kylling og svinekød.

Læs mere om: