30. sep. 2024
Af Karina Didriksen

Marianne Eihilt i ekstase over nydanser: Han minder mig om Joachim B. Olsen

Marianne Eihilt.
Marianne Eihilt.
Foto: Søren Jul Lamberth
En af årets nydansere minder ”Vild med dans”-dommeren Marianne Eihilt om hendes tidligere dansepartner Joachim B. Olsen.

Der var særligt et par, som fik Marianne Eihilt helt ud på kanten af stolen under program 2 af ”Vild med dans”.

Det var et par, som i den grad både overraskede og imponerede den 49-årige dansedommer.

- Ja, det var der, men jeg fik ikke lov til at sige noget til det par, fortalte en begejstret Marianne Eihilt til BILLED-BLADET efter showet og uddybede:

- Jeg synes, at Kamal og Mie, var virkelig gode. Der fløj jeg op under taget! Jeg kan se noget i ham, så det bliver vildt.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-30/20240927-VMD-program-2-166_2SL7116.jpg
Kamal Hassan og Mie Martha Moltke.
Foto: Søren Jul Lamberth

Kamal Hassan og Mie Martha Moltke fik en topplacering for deres flotte cha-cha-cha, og Marianne Eihilt indrømmede, at den 28-årige skuespiller og podcastvært fik hende til at tænke på en af sine tidligere dansepartnere i programmet.

- En cha-cha-cha passer godt til en type som Kamal, og han minder mig på en eller anden måde lidt om Joachim B. Olsen, da jeg dansede med ham, fortalte hun med et smil og fortsatte:

- Det er den der groundet-hed og den naturlige bevægelse og rytme, som Kamal har. Det skal bare bruges rigtigt fremadrettet.

Marianne Eihilt havde Joachim B. Olsen som dansepartner i ”Vild med dans” i 2008, og her løb de med sejren og den eftertragtede vindertitel.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-09-30/BB-467375.jpg
Marianne Eihilt og Joachim B. Olsen vandt "Vild med dans" i 2008.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: