4. okt. 2024
Af Karina Didriksen

Malene Østergaard afslører: Det har overrasket mig mest ved Morten

Malene Østergaard og Morten Hemmingsen.
Malene Østergaard og Morten Hemmingsen.
Foto: Søren Jul Lamberth
Danseren Malene Østergaard er glad for at have skuespilleren Morten Hemmingsen i ”Vild med dans”, men én ting har overrasket hende.

Malene Østergaard var lykkelig, da hun fandt ud af, at hun skulle danse med Morten Hemmingsen i ”Vild med dans”.

- Han er så sød og ordentlig at være sammen med, og han er klar til at tage udfordringen op. Han er et meget kreativt menneske, og det er guld værd for mig, for jeg elsker at tænke kreativt, siger den professionelle danser med et smil.

Malene Østergaard indrømmer dog, at der er én ting, som har overrasket hende ved den 43-årige ”Badehotellet”-stjerne.

- Den største overraskelse har nok været Mortens generthed, og det, synes jeg, er fint, for det genkender jeg meget i mig selv. Det er dejligt at have en, man kan spejle sig i på det punkt, siger danseren med et smil.

Morten Hemmingsen lægger heller ikke skjul på, at det er en stor, personlig udfordring for ham at være med i danseprogrammet.

- Det er dejligt, at jeg kan være ærlig omkring, at det er vildt at træde ud på dansegulvet. Jeg synes, at dans er fascinerende, men det er noget, jeg altid har haft det svært ved, erkender skuespilleren og tilføjer:

- Jeg sagde ja til ”Vild med dans”, fordi det er en vildt spændende udfordring at blive kastet ud i noget nyt og lære noget om dans og sætte mig selv på spil.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-10-01/20240927-VMD-program-2-203_2SL8210.jpg
Malene Østergaard og Morten Hemmingsen i "Vild med dans".
Foto: Søren Jul Lamberth

I 2022 dansede Malene Østergaard med en anden skuespiller, nemlig Caspar Phillipson. De endte med at vinde ”Vild med dans”.

Læs mere om: