2. okt. 2024
Af Maria Hoang

Har færdiggjort kemobehandling: Prinsesse Kate tilbage på arbejde med prins William

Prins Louis, prins William, prinsesse Catherine, prinsesse Charlotte og prins George.
Prins Louis, prins William, prinsesse Catherine, prinsesse Charlotte og prins George.
Foto: Will Warr/AFP/Ritzau Scanpix
Prinsen og prinsessen af Wales fik besøg af en meget særlig gæst.

I starten af september fortalte hertuginde Catherine i en rørende video, at hun har færdiggjort sin kemobehandling og i sit eget tempo vil vende tilbage til sine royale pligter.

På prinseparrets Instagram-profil har de netop offentliggjort billeder, der viser, at prinsesse Kate stille og roligt vender tilbage til sine officielle opgaver.

På et af billederne ser man prinsesse Kate hjerteligt omfavne en ung kvinde, der er plysset.

– En fornøjelse at mødes med Liz på Windsor i dag. En talentfuld, ung fotograf, hvis kreativitet og styrke har inspireret os begge. Tak for at dele dine billeder og din historie med os, skriver William og Kate til billederne.

Ifølge Daily Mail er Liz Hatton blot 16 år, og hun fik en helt særlig invitation til Windsor, efter prins William hørte hendes rørende historie gennem London Air Ambulance Charity, som han er protektor for.

Liz, som er fra Yorkshire, kæmper mod en sjælden og aggressiv form for kræft, og derfor inviterede prinseparret hende og hendes familie til Windsor, hvor den unge fotograf fik lov til at fotografere prins William, der overrakte ordener til blandt andet cykelrytteren Mark Cavendish og den tidligere fodboldspiller Karen Carney.

Læs mere om: