3. okt. 2024
Af Marianne Singer

Søren Pape Poulsens mor mindes sin søn på rørende vis

Søren Pape Poulsen sammen med sin elskede mor, Ruth Poulsen, i 2022. 
Søren Pape Poulsen sammen med sin elskede mor, Ruth Poulsen, i 2022.
Foto: Jesper Sunesen
Operasanger Jens-Christian Wandt har planlagt en stor mindekoncert med juletema for Søren Pape Poulsen, som også hans mor, Ruth Poulsen, kommer til at deltage i.

Den 2. marts, døde formand for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen i en alder af kun 52 år af en hjerneblødning, uventet og til stor sorg for både venner, kollegaer og familien.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-10-03/20240309_HAN1936.jpg
Søren Pape Poulsen blev bisat fra Viborg Domkirke den 9. marts i år.
Foto: Hanne Juul

Nu et halvt års tid efter hans dødsfald er der blevet meldt ud om en stor kommende mindekoncert for Søren - en julekoncert på Viborg Teater tirsdag den 26. november kl. 19.30, som også hans mor, Ruth Poulsen, deltager i, og muligvis hans far, Svend Poulsen.

Ruth Poulsen synes, at det er en rigtig god idé med en julekoncert som mindekoncert, fordi han var så glad for julen.

Det fortæller arrangøren bag koncerten, operasanger Jens-Christian Wandt, til BILLED-BLADET.

Vild med julen

Udover Jens-Christian Wandts flotte stemme kan man denne aften nyde Holmens Kirkes Kor - et kor som Søren satte stor pris på og havde lyttet til, når de sang til blandt andet Folketingets åbning og Flagdagen i Holmens Kirke.

Derudover medvirker Søren Torpegård Lund, som sang rollen som Daniel i Matador-musicalen, der i sin tid også blevet overværet af en begejstret Søren.

Koncertens overskud går til projektet: Søndagskaffe i Viborg, som samler ensomme gamle i Viborg til søndagskaffe og fællesskab. Et projekt Søren Pape Poulsen støttede.

Læs mere om: