5. okt. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Sara Lygum efter Vild med dans: Det er ikke for at lyde hoven…

Sara Lygum og Damian Czarnecki.
Sara Lygum og Damian Czarnecki.
Foto: Dan Mariegaard
Sara Lygum var overraskende rolig, da hun fredag aften stod i sin anden dødsbanan i "Vild med dans".

Alt kan ske i ”Vild med dans”. Det så vi så sent som fredag aften, hvor May Lifschitz og Mads Vad som en overraskelse for mange endte i omdans.

Til gengæld klarede Sara Lygum og Damian Czarnecki sig direkte videre til næste uge, selv om de igen lå nede i den kedelige ende af feltet efter dommernes karakterer.

Det til trods var Sara Lygum ikke nervøs, da afgørelsen nærmede sig.

- Du sagde til mig, da vi gik ned i dødsbananen: ”Hør, jeg er så rolig, for jeg er glad”, fortalte Damian Czarnecki, da BILLED-BLADET mødte ham og Sara Lygum efter showet.

- Jeg vil så gerne fortsætte, men jeg har givet alt, hvad jeg har, og hvis det ikke er nok? Jeg er så glad for at være med, understregede Sara Lygum og uddybede, hvorfor hun var så relativt rolig i afgørelsens time.

- Det skal ikke lyde hovent eller noget, men jeg havde det sådan, at hvis jeg ryger ud, så er det sådan, det er. Men for pokker, hvor vil jeg gerne blive! understregede Sara Lygum.

Damian fældede en glædeståre, idet deres navne var blevet råbt op, og selv er TV 2-værten også meget lykkelig over, at der venter hende endnu en uge i træningskælderen. Næste gang skal de danse tango.

Læs mere om: