5. okt. 2024
Af Malan Joensen

Ditte Haue modtog bekymrede spørgsmål, men nu afslører hun selv den store nyhed: Hun er gravid

Ditte Haue.
Ditte Haue.
Foto: Hanne Juul
Nyhedsvært Ditte Haue fortæller, at hun skal være mor i det nye år - men rejsen derhen er ikke nem.

Ditte Haue er gravid, fortæller hun på Instagram.

Nyhedsværten fra TV 2 afslører dog i samme ombæring, at ventetiden er mere udfordrende end sød, da hun desværre døjer med kvalme og madlede døgnet rundt.

Det er Ditte Haues første Instagrampost i nogle måneder, og derfor fortæller hun også i sit opslag, at mange har skrevet til hende og været bekymrede på grund af tavsheden.

Der var dog således en lykkelig årsag til, at tv-værten har ikke har delt noget den seneste tid:

"Selvom I er så mange, der sødt og bekymret har skrevet, om jeg er ok, har jeg slet ikke haft lyst til at poste noget her de sidste par måneder. Men nu er der en, der har skrevet, om jeg er død -og så tænkte jeg, det måske alligevel var på tide til en opdatering🙃 For jeg er sgudda gravid! Igen! Men endnu en gang uden den glød, der tales vidt og bredt om. Jeg har i stedet kvalme og madlede og kaster op og er svimmel... Hele tiden. Nu har det varet i et par måneder. Og det er desværre ikke slut. Men NÅR det får en ende, og dét håber jeg så sandelig, det snart gør, så er jeg tilbage i fjernsynet. Med stor mave og en kæmpe spænding over alt det, vores familie står overfor. På den anden side af nytår tæller vi fem. Og det er godt nok vildt. Og dejligt!❤️," skriver Ditte Haue på Instagram.

Se billedet af den fine mave på Ditte Haues Instagramprofil her.

Læs mere om: