7. okt. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

TV 2 afslører: Årets store familiejulekalender bliver Tinkas Juleeventyr

Tinkas Juleeventyr
Tinkas Juleeventyr
Foto: TV 2
TV 2 løfter nu sløret for, at årets store familiejulekalender på hovedkanalen bliver "Tinkas Juleeventyr". Den blev sendt første gang i 2017.

Der er nu under to måneder til, at kalenderen skriver 1. december, og nu afslører TV 2, hvilket julekalenderhit man kan glæde sig til at se på hovedkanalen aften efter aften i december.

Sidste år bød TV 2 på den nye julekalender ”Valdes Jul”, men i år er der en genudsendelse på programmet. Der er dog tale om en rigtig god en af slagsen, for det er ”Tinkas Juleeventyr”, der sendes i julen 2024.

Den blev sendt første gang i 2017, og den blev hurtigt et kæmpe hit. Siden dengang er der lavet yderligere to julekalendere om nissepigen Tinka.

”Tinkas Juleeventyr” begynder, idet Tinka skal op til kong Gobbe for at have overrakt nisseamuletten, som markerer, at hun og de andre ungnisser nu er rigtige nisser. Men Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. For at blive som de andre begiver hun sig ud på et sandt juleeventyr, og undervejs møder hun drengen Lasse inde i menneskeverdenen, som hun hurtigt bliver gode venner ved.

De to hovedroller spilles af Josephine Højbjerg og Albert August Harson, som begge fik deres store gennembrud med netop ”Tinkas Juleeventyr”.

Årets store familiejulekalender på DR er ”Tidsrejsen 2”, som er helt ny.

Man kan følge dem begge hver aften fra den 1. december.

Læs mere om: