11. okt. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Dejlig overraskelse: Karina Frimodt gør comeback i Vild med dans

Karina Frimodt 
Karina Frimodt
Foto: Hanne Juul
Karina Frimodt fik desværre ikke en plads på årets "Vild med dans"-hold, men fredag aften gør hun et kortvarigt comeback i programmet.

Gennem hele 13 sæsoner har Karina Frimodt været med i ”Vild med dans”, men selv om hun sidste år for første gang formåede at vinde programmet – sammen med Kasper Fisker – er hun ikke blandt årets professionelle dansere.

I år var der ifølge produktionen ikke et match til Karina Frimodt, og det var hun rigtig ærgerlig over.

”Jeg vil ikke pakke noget ind, jeg er mega ked af, at jeg ikke skal være en del af dansefamilien og møde en ny dansepartner, som jeg igen skulle trylle moves med”, skrev Karina Frimodt ærligt på Instagram i august.

Ikke desto mindre får vi dog alligevel Karina Frimodt at se på dansegulvet i årets ”Vild med dans” – helt bestemt fredag aften den 11. oktober.

TV 2 afslører nemlig, ar Karina Frimodt skal være med til at åbne aftenens dansegulv.

Programmets tema er denne gang musicals, og Karina Frimodts gode ven og kollega, Silas Holst, skal være gæstedommer i programmet.

Udover at uddele karakterer skal han sammen med blandt andre Karina Frimodt, der ligesom ham selv har medvirket i flere musicals, åbne dansegulvet i vaskeægte musicalstil med både musik og dans.

Silas Holst og Karina Frimodt vil kunne opleves sammen på den store musicalscene næste år, når de begge medvirker i ”Strictly Ballroom – The Musical”.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-10-11/_MHO1573-1.jpg
Silas Holst og Karina Frimodt spillede over for hinanden i "Dirty Dancing"-musicalen.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: