11. okt. 2024
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Meget har ændret sig for dronning Mary – og det kan tydeligt mærkes

Dronning Mary
Dronning Mary
Foto: Hanne Juul
Meget har ændret sig for dronning Mary, siden hun blev dronning af Danmark.

Dronning Mary fik en stor oplevelse, da hun tidligere på måneden besøgte Brasilien.

Her skulle den danske dronning være med til at sætte fokus på dansk-brasiliansk samarbejde om blandt andet biodiversitet, sundhed og bekæmpelse af vold mod kvinder.

BILLED-BLADETs reporter Ulrik Ulriksen var med på rejsen og fulgte dronning Mary tæt under hele turen.

I BILLED-BLADETs podcast ”Har du set?” fortæller Ulrik Ulriksen, at han under turen godt kunne mærke, at meget omkring dronning Mary har ændret sig, efter hun tilbage i januar blev Danmarks dronning.

- Det var jo første tur for Mary på den her måde som Danmarks dronning, og så holder man jo lige lidt ekstra øje. Man bemærker også hele setuppet omkring hende, og det har ændret sig en del, fortæller Ulrik Ulriksen og uddyber:

- Der er virkelig styr på alt omkring dronningen – og det var der selvfølgelig også, da hun var kronprinsesse – men det er bare endnu mere nu! Der er lidt flere folk omkring hende, og fra hendes stabs side har man steppet lidt ekstra op.

BILLED-BLADETs reporter bemærker også, at det er blevet lidt sværere at komme helt tæt på dronningen nu end, da hun var kronprinsesse:

- Jeg synes ikke, det er helt lige så let at komme til hende – selv om vi får mulighed for det! Men man kan godt mærke, at Mary er trådt et skridt op ad stigen.

Ulrik Ulriksen fik dog under turen mulighed for at tale alene med dronning Mary, hvor hun bl.a. fortalte om kronprins Christian.

Hør Ulrik Ulriksen fortælle mere om mødet med dronning Mary og rejsen til Brasilien i BILLED-BLADETs podcast ”Har du set?”, som du kan høre, dér hvor du plejer at høre dine podcasts – eller lige herunder:

Læs mere om: