14. okt. 2024
Af Caroline Andersen

Se den eksklusive lejlighed: Sådan bor Ole Henriksen

Se den eksklusive lejlighed: Sådan bor Ole Henriksen
BILLED-BLADET har besøgt Ole Henriksens lejlighed i hjertet af København - og nu kan du se, hvordan skønhedskongen bor.

Ole Henriksen og ægtemanden Laurence Roberts bor i en 325-kvadratmeter stor lejlighed i hjertet af København – et stenkast fra Amalienborg Slot, hvor Den Kongelige Livgarde marcherer forbi foran vinduet, når der er vagtskifte ved slottet klokken 12.00.

Der er tale om en gennemrenoveret lejlighed, som ægtemanden Laurence Roberts har stået i spidsen for at indrette. Der er lagt kærlighed i den mindste detalje, og det tydeligt, at parret har en helt særlig forkærlighed for dansk design.

– Jeg elsker denne her lejlighed, og jeg ser det som en gave at bo her, fortæller Ole Henriksen, der indskyder, at det var Laurence’s idé, at parret skulle købe en lejlighed i København. Parret har nemlig en lejlighed i Los Angeles, som de også bor i.

– Jeg jublede, da han foreslog det. Jeg kunne aldrig drømme om at foreslå det, så jeg blev så lykkelig, da han sagde det, siger Ole med et stort smil.

Det har taget over halvandet år at renovere parrets hjem, da alt skulle laves om. Bygningen, der er fra 1778, skulle nemlig forvandles fra et virksomhedskontor til et hyggeligt, dansk hjem.

Du kan se alle billederne af Ole Henriksens eksklusive lejlighed i galleriet øverst i artiklen.

Læs mere om: