15. okt. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Fra Danmark til savannen i Østafrika: Så meget har kronprins Christian ændret sig på et år

Kronprins Christian
Kronprins Christian
Foto: Hanne Juul/Kongehuset
Der er sket ret meget på ganske kort tid for kronprins Christian, der i dag fylder 19 år og fejrer dagen i det østlige Afrika. For et år siden fejrede Christian sin 18-års fødselsdag med et brag af en fest på Christiansborg Slot.

For præcis et år siden holdt kronprins Christian et brag af et gallataffel i fornemme rammer på Christiansborg Slot i anledning af sin 18-års fødselsdag.

Christian gjorde en god figur som festens midtpunkt, og han holdt en flot tale og var i det hele taget den perfekte vært, og så fyrede han den af med ungdommens power efter middagen, da der blev sat gang i dansegulvet med koncert leveret af Benjamin Hav & Familien.

Et år senere fejres kronprins Christian i anledning af sin 19-års fødselsdag i dag et helt andet sted i verden, og i markant anderledes rammer – ikke noget med gallataffel og folkefest i denne omgang…nu er det hele lidt mere nede på jorden.

Christian har taget turen fra trygge rammer til udfordringer i Afrika

Christian har taget turen fra trygge Danmark til spændende nye udfordringer i Østafrika, hvor han arbejder på to farme og blandt andet beskæftiger sig med naturbeskyttelse.

Der er er virkelig sket meget både på det ydre og indre plan for Christian i løbet af bare et år.

Skiftet fra halvlangt hår til den korthårede frisure nu symboliserer den ændring, man fornemmer.

Siden sin 18-års dag er Christian blevet kronprins og student, og så har han altså taget springet fra Danmark til Afrika.

Kronprins Christian
Kronprins Christian
Foto: Hanne Juul

Hvis man ser på billeder af kronprinsen for et år siden og i dag, så aner man måske også en vis ekstra modenhed i hans blik på det nye portræt fra Afrika.

Kronprins Christian lader i dag til at være en ung mand i fin balance og et menneske, der helt enkelt er i gang med en sund og god udvikling.

Læs mere om: