16. okt. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Dronning Sonja gentog dansk succes: Til gallamiddag i limegrøn kjole med blondeoverdel og brusende skørt

Dronning Sonja i 2023
Dronning Sonja i 2023
Foto: Hanne Juul
Dronning Sonja var tirsdag aften sammen med sin mand, kong Harald, vært for en fornem gallamiddag. Den limegrønne gallakjole havde hun også på, da hun sidste år var på officielt besøg i Danmark.

I sidste uge var det danske kongepar værter for deres første statsbesøg, hvor det islandske præsidentpar var på besøg i Danmark, og i denne uge er det så det norske kongepar, der har fornemme gæster.

Det finske præsidentpar indledte deres statsbesøg i Norge tirsdag formiddag, og ligesom man også gør i Danmark, sluttede besøgets første dag med en fornem gallamiddag på slottet.

https://imgix.billedbladet.dk/2024-10-16/20241016-085446-L-8640x5760ma.jpg
Dronning Sonja til gallamiddag tirsdag aften.
Foto: Javad Parsa/NTB/Ritzau Scanpix

Kong Harald og dronning Sonja var værter, og dronningen så forrygende ud i en limegrøn kreation med brusende skørt og blondeoverdel, som er kreeret af Peter Dundas.

Selvsamme kjole havde dronning Sonja på, da hun og kong Harald forrige sommer var på officielt besøg i Danmark.

Den 15. juni 2023 var parret til festmiddag på Amalienborg, og det var i en anledning, at dronning Sonja bar den iøjnefaldende gallakjole.

OPGAVE: Festmiddag i anledning af officielt besøg fra Norge.Kong Harald og dronning Sonja af NorgeSTED: Christian VII´s palæ, AmalienborgJOURNALIST: Marianne SingerFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20230615
Dronning Sonja og konge Harald i Danmark i juni 2023.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: