20. okt. 2024
Af Majken Munk

Keld og Hilda Heick får pause fra boligkaos: Sådan hjælper Annette Heick og Jesper Vollmer

Keld og Hilda Heick samt Annette Heick og Jesper Vollmer
Keld og Hilda Heick samt Annette Heick og Jesper Vollmer
Foto: Jesper Sunesen
Keld og Hilda Heick har den seneste tid stået i lidt af et boligkaos. Heldigvis er der hjælp at hente hos datteren Anette og svigersønnen Jesper.

I februar satte Keld og Hilda Heick deres bolig til salg, og kort tid efter har de købt en bolig godt fem kilometer derfra.

Men boligen er lidt af et håndværkerprojekt, som særligt har begejstret deres datter Annette Heick, som tit kaster sig ud i renoveringer.

Undervejs har Dansk Top-parret været ramt af udfordringer.

For der var kommet revner i loftet og de nye vægge, og det skulle ordnes, før Keld og Hilda Heick kunne flytte ind.

Derfor måtte de også udskyde indflytningen lidt, men nu kan datteren Annette Heick bekræfte, at de er flyttet i det nye hus.

Men boligkaosset er ikke helt ovre.

Så Keld og Hilda Heick må til tider søge ly hjemme hos Anette Heick og manden Jesper Volmer.

- Jesper laver mad til mine forældre, og jeg henter dem hjem til os, så de kan få lidt rødvin og lidt mad at spise, fortalte hun, da BILLED-BLADET mødte Annette Heick til premieren på ”Wicked”.

Faktisk på omtrent samme tid, som Keld og Hilda Heick begyndte deres boligkøb, satte Annette Heick og Jesper Volmer deres hjem til salg.

De ville ikke afsløre, hvad deres plan var, men de havde to renoveringsprojekter i tankerne, har Annette Heick tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Men parret har endnu ikke fået deres bolig solgt, så nu er de nye renoveringsprojekter sat lidt på pause.

Faktisk overvejer familien nu bare at blive i huset.

Keld og Hilda Heick er flyttet fra huset i Vedbæk til det nye i Holte primært fordi det gamle var i to etager. Det rækker alderen ikke helt til mere, har Hilda Heick tidligere erkendt over for BILLED-BLADET.

Læs mere om: