16. okt. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Kongeparret var på vej væk: Pludselig kom dronning Mary i tanke om noget

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kongeparret var på vej væk: Pludselig kom dronning Mary i tanke om noget
Video: Ulrik Ulriksen Foto: Claus Fisker
Der er god gang i efterårsferien, som kongeparret indledte forleden med et sandt triumftog gennem en helt særlig by i Jylland.

Dronning Mary og kong Frederik tog forleden hul på en velfortjent efterårsferie.

Som sidste officielle programpunkt før en efterårsferie med ren afslapning på programmet var kongeparret æresgæster til finaledagen af fejringen af Holstebros 750-års jubilæum.

Kong Frederik og dronning Mary var først forbi det lokale rådhus, og så blev der serveret frokost på Restaurant JA, hvorefter Frederik og Mary var et smut forbi Dansk Talentakademi.

Fra talentakademiet gik kongeparret en lang tur gennem byen, og i gågaden blev de mødt af mange lokale langs ruten samt af børn og unge fra den lokale balletskole.

Der var også operasang på plakaten, så kongeparret fik sig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kong Frederik og dronning Mary nød at være i Holstebro

På et tidspunkt passerede kong Frederik og dronning Mary, som var dybt optagede af al aktiviteten omkring dem, et særligt område, hvor BILLED-BLADETs fotograf og flere andre fotografer havde taget plads for at få et såkaldt opstillet billede af kongeparret.

Mary og Frederik skulle ved den særlige fotoseance stå stille, smile og kigge lige ind i kameraet.

Det var meldt ud til folkene omkring kongeparret, at fotograferne lige manglede sådan et billede.

Kongeparret var dog så optaget af de lokale tilskuere og al underholdningen, at de tilsyneladende glemte alt om fotograferne og var på vej væk…lige indtil dronning Mary kom i tanke om, at der var en flok fotografer, der havde et inderligt ønske om et opstillet billede af kongeparret.

Mary og Frederik vendte om og stillede op til billedet foran de mange fotografer, som takkede kongeparret for muligheden, der naturligvis blev udnyttet optimalt.

Læs mere om: