18. okt. 2024
Af Laura Dalgård Hansen

Klædt i pailletter og kjolesæt: Lars og Theresia forklarer opsigtvækkende gallalook

Theresia, Rachel og Lars
Theresia, Rachel og Lars
Foto: Hanne Juul
Rachels forældre, Lars og Theresia, var mere end almindeligt flot klædt på, da de fredag aften overraskede datteren under "Vild med dans".

Uge efter uge imponerer ”Vild med dans”-systuen med deres dansetøj, men i fredagens program var der også nogle af gæsternes looks, der tiltrak sig en del opmærksomhed.

Midt under showet dukkede Lars og Theresia pludselig op på direkte tv – til datteren Rachels store overraskelse – og de havde i den grad klædt sig på til lejligheden.

Theresia så skøn ud i rød pailletkjole, mens Lars var gået all in og havde iført sig kjolesæt.

- Der for en djævel i mig, der sagde: I skal da have det pæne tøj på, sagde Lars som begrundelse for sit valg på aftenen, hvor han og hustruen dukkede op for rullende kameraer for at overraske deres datter.

- Det er den flottest klædte mand, der nogensinde har været i ”Vild med dans”, tror jeg, sagde Thomas Evers Poulsen, der som bekendt ved, hvad han taler om, for han har været med siden første sæson.

Det er bestemt ikke hvermandseje at have et kjolesæt hængende derhjemme – måske lige med mindre, man er vant til at komme til bal på slottet med de kongelige.

Det er nu ikke tilfældet med Lars Ellebye, der dog med jævne mellemrum alligevel iklæder sig det flotte sæt.

- Jeg er frimurer, forklarede Lars.

STRAX - STRAX - STRAXBilledet er sendt direkte fra kameraet, derfor er det ikke billedbehandlet. Skal ikke anvendes til printFOTO: HANNE JUUL/ ALLER FOTO & VIDEO
Theresia, Rachel og Lars
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: